WhatsApp Sipariş Hattı
 
KAPIDA ÖDEME & HIZLI KARGO HAVALE İLE ÖDEMEYE %5 İNDİRİM + VÜCUT SPREYİ HEDİYE TÜM ÜRÜNLERDE %30'A VARAN İNDİRİM
KAPIDA ÖDEME & HIZLI KARGO HAVALE İLE ÖDEMEYE %5 İNDİRİM + VÜCUT SPREYİ HEDİYE TÜM ÜRÜNLERDE %30'A VARAN İNDİRİM
KAPIDA ÖDEME & HIZLI KARGO HAVALE İLE ÖDEMEYE %5 İNDİRİM + VÜCUT SPREYİ HEDİYE TÜM ÜRÜNLERDE %30'A VARAN İNDİRİM
KAPIDA ÖDEME & HIZLI KARGO HAVALE İLE ÖDEMEYE %5 İNDİRİM + VÜCUT SPREYİ HEDİYE TÜM ÜRÜNLERDE %30'A VARAN İNDİRİM
Jean Paul Gaultier Divine EDP 100 ml Kadın Parfüm Tam Ekran

Jean Paul Gaultier Divine EDP 100 ml Kadın Parfüm

Jean Paul

Yeni ürün

₺ 3.749,00

₺ 4.999,00

-₺ 1.250,00

En geç 23 Ekim Çarşamba günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Sürat Kargo : ₺ 0,00
BATCH KODLU SORGULANABİLİR ÜRÜN
K. KARTI İLE GÜVENLİ ÖDEME
HIZLI VE ÜCRETSİZ TESLİMAT
İSTEĞİNİZE GÖRE HEDİYE PAKETİ

YENİ Jean Paul Gaultier Divine EDP 100 ml Kadın Parfüm

İçinizdeki tanrıçayı keşfedin.. Gaultier Evi sizi yeni kadın ilham perisini keşfetmeye davet ediyor: koşulsuz özgür ve inanılmaz derecede çok yetenekli. Tasarımcı, kadınlara yönelik ilk parfümünden otuz yıl sonra Gaultier Divine 'ı piyasaya sürdü. Büyüleyici ve parlak Yara Shahidi 'nin temsil ettiği bu yeni koku, sizi gerçekte kim olduğunuzu kutlamaya davet ediyor. Benzersizliği ve etkisiyle gurur duyan cesur bir kadın. Daha ilahi ne olabilir?

Quentin Bisch 'in başka bir yerden lezzetli deniz çiçeği kokusu. Kendinizi güneş zambak notalarıyla kuşatın. Taze tuzlu bir öpücükle okşayan lezzetli, havadar bir beze. Ve sen cennettesin! Kutsal hak?

Olduğu gibi olağanüstü. İlahi derecede gizemli. O gerçekten var mı? Güzel ve çok gerçek, doğal bir güç yayıyor. İlahi, parfümü gibi. Tüm şehvetli koniler ve eğriler. Korsesine kadar özgür ve göz kamaştırıcı. İkonik bozulmamış kutunun altında, onun lezzetli deniz çiçeği çekiciliği, cesaretiyle göz kamaştırıyor.

Geleceğin arifesi, günümüzün Madonna 'sı, eski tarz diva, çağdaş kraliçe... Jean-Paul Gaultier her kadındır. 1976 yılından bu yana tutkuyla kadınları giydiriyor ve soyuyor, tüm kültürleri, her türlü güzelliği, tüm bedenleri aynı sevgiyle kucaklıyor. Gaultier 'in dünyasında kadınlar insandır, ilahidir, tamamen kendileridir ve geleneksel cinsiyet nitelikleriyle harika bir şekilde oynarlar.

ŞİŞE : Tasarımcı, Gaultier Divine ile onların gücünü ve benzersizliğini kutluyor ve onların doğuştan gelen gücünü ortaya çıkarıyor. Değerli bir korse giydirilen şişe, son derece güneşli kokular içeriyor: görkemli bir Gaultier zambağı, ruhani bir koku ve taze, tuzlu bir öpücük. Kadın olmaktan daha kutsal ne olabilir?

Her tanrıça doğaya sonsuz saygı sözü verir. Sorumlu — çevre dostu yeniden doldurulabilen şişelerden akıllı kendi kendini durdurma sistemine kadar. Kararlı — %52 daha az cam ve %66 daha az metal ile.** Yedek parçanın vidasını açmak gibi basit bir hareket, Tanrı'nın Dünya'ya bakım yapmasına yardımcı olur ve bu da ona güçlü koku izinde güneşi ve zambakları verir.

Konik ve halihazırda ikonik olan Gaultier Divine korse, Jean Paul Gaultier 'in kadın özgürlüğünün sembolü olan ikonik couture kreasyonunun cesur bir yeniden yorumudur.

Samimi bir iç çamaşırı parçasından çok daha fazlası, cömert kıvrımlarıyla altın silueti diktalara meydan okuyor ve tüm çeşitliliğiyle kadın bedenini onurlandırıyor. Kendisi olma gücüne sahip, kendinden emin, dizginsiz bir kadınlık.

KOKU : Tuzlu bir havanın serpiştirildiği çiçek ve gurme notaları arasında dengeleyici bir hareket. Görkemli ve ışıltılı bu muhteşem Jean Paul Gaultier Divine, şehvetini bir buket beyaz çiçekle ortaya koyarken, havadar bir kokuya lezzetli bir tatlılık katıyor. İnanılmaz derecede karşı konulmaz!

Jean Paul Gaultier Divine Eau de Parfum İçeriği ;

Üst notalarda Calypsone, Kırmızı Meyveler ve Bergamot;

Orta notalarda Zambak, Yasemin ve Ylang-Ylang;

Temel notalar Beze, Misk ve Paçuli'dir.

Eau de parfüm Çiçek / Fransa'da üretildi.

Nasıl kullanılır : İlahi olma sırası sizde! Lezzetli bir deniz çiçeği halesi ile çevrilidir. Tek gereken son derece kendinden emin bir spritz! Bu güneş kokusunu başınızın üstüne püskürtün. Bileklerinize ve baştan çıkarma noktalarınıza serbestçe uygulayın. Korsenizi de unutmamak lazım elbette! Gaultier Divine eau de parfum göz kamaştırıcı gücüyle parlıyor.

Önemli bilgi : %100 VEGAN

EDITÖRÜN NOTU : Jean Paul Gaultier'in insan formuna ne kadar değer verdiğini hiç merak ettiniz mi? Cevabınız için son kokusu Gaultier Divine 'den başka bir yere bakmayın. Göksel siluet şeklindeki şişenin altında, insan doğasının karmaşıklığını hüzünlü bir idealizmle birleştiriyor, rahatlatıcı ve aynı zamanda istek uyandıran bir aromayla doruğa ulaşıyor. Çiçeksi notaları toprak bazıyla dengeleyen parfüm, zambak ve yaseminin cennet gibi kokularıyla açılıyor, ardından paçuli ve misk ile yerleşiyor ve dünya gerçekten parmaklarınızın ucundaymış gibi hissetmenizi sağlıyor.

Ingredients: ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, GERANIOL, EUGENOL, ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

**İçerik listelerinin zaman zaman değişebileceğini veya değişebileceğini lütfen unutmayın. En güncel içerik listesi için lütfen aldığınız ürün paketindeki içerik listesine bakın.

Bir değerlendirme yazın

  • Parfümelya.com, satın almış olduğunuz üründe kusur-ayıp olması halinde koşulsuz-şartsız iade ve değişim garantisi sunmaktadır. 
  • Parfümelya.com, 50'den fazla marka ve 500'den fazla çeşitle siz değerli müşterilere kesintisiz hizmet sağlamaktadır..
  • Bazı ürünlerde yer alan uygun fiyatlar, stoklardaki ürünlerin üretim tarihleri sebebiyle diğer rakip firmalara göre daha uygundur.
  • Stoklarda bulunan ürünlerin tamamı Dubai'den ithal edilmiş gümrük beyannamesi mevcut olan ürünlerdir.
  • BATCH kodlarının sorgulaması www.checkfresh.com'dan yapılabilmektedir.
  • Tüm Türkiye'ye kargo gönderimleri ücretsiz olarak Parfümelya tarafından karşılanmaktadır.
  • Havale siparişlerine özel sepette %5 indirim uygulanmaktadır.
  • Kapıda ödeme yapmak isteyen müşteriler için PTT ile kapıda nakit ödeme seçeneği eklenmiştir.
  • İade veya Değişim sebebiyle kargolanacak tüm gönderilerin ödemeleri Parfümelya tarafından karşılanmaktadır.